Selectează o Pagină

POSTĂRI

Omul – Coroana Creațiunii lui Dumnezeu

Scriptura ne spune că înainte de întemeierea lumii, Dumnezeu a plănuit să aibă copii care să aibă natura Lui și a Fiului Său Iisus Hristos. (Pe aceia pe care i-a cunoscut mai dinainte, i-a şi hotărât mai dinainte să fie asemenea chipului Fiului Său. Romani 8:29)

Raiul/Împărăția lui Dumnezeu

Fiul lui Dumnezeu a spus să căutăm nu numai Împărăția lui Dumnezeu, ci și neprihănirea Lui, ceea ce înseamnă că Împărăția lui Dumnezeu este mult mai mult decât un loc de confort.

Starea actuală a omului

Cuvântul lui Dumnezeu spune că prin neascultare, omul a murit față de Dumnezeu. Așadar, omenirea este caracterizată de existența păcatului în viața fiecărui om, de iubirea de sine. Conform Scripturii, Stăpânul acestei lumi este Diavolul, iar toți oamenii prin nașterea lor firească intră sub stăpânirea lui. 

Restaurarea Omului

Pentru a face parte din Împărăția lui Dumnezeu, Biblia spune că trebuie să ne naștem din nou; o naștere spirituală din Dumnezeu.  Drept răspuns, Iisus i-a zis: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu.” 

MATERIALE VIDEO

PLIANT MISTERUL VIEȚII – DESCARCĂ

BROȘURI PENTRU STUDIU

English Resources

Born Again – PDF

The Wedding Garment – PDF

Church – The Body of Christ – PDF

Polskie Materiały

Powtórne Narodziny – PDF