“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

“Noi nu stricăm Cuvântul lui Dumnezeu,
cum fac cei mai mulți.”

Despre noi

Suntem un mic grup de creștini conservatori (fără denominație) localizați în București, care am inițiat o campanie de mediatizare a Cuvântului lui Dumnezeu prin panouri publicitare și prin prelate de autocamioane. Nu reprezentăm nicio denominație și nu intenționăm să atragem pe nimeni la vreo confesiune oarecare. Ne-am propus ca această informare să fie curată, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.

Scopul acestui site este de a vă ajuta să găsiți îndrumări și răspunsuri cu privire la adevărul lui Dumnezeu revelat omului în Sfintele Scripturi. Ne-am propus ca materialele publicate pe acest site să fie bazate doar pe Cuvântul Bibliei, nefiind influențate de gândirea omului.

Panou situat în Brașov
Panou situat pe centura București
Iași intrarea dinspre Tg. Frumos
Timișoara intrarea dinspre Arad
Ploiești intrarea dinspre Brașov
București, bulevardul Timișoara
Timișoara intrarea dinspre Arad
Galați intrare dinspre Tecuci
Brașov intrarea dinspre Pitești
Piatra Neamt intrare dinspre Bacău

Adresa

București, România

Telefon

0753 242 542

Despre Centru-creștin.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune, din București. Acest site a fost conceput cu scopul de a oferii materiale și răspunsuri pentru cei ce sunt în căutarea adevărului lui Dumnezeu din perspectiva Cuvântului Său, revelat omului prin Sfânta Scriptură.

Legături externe

Copyright © 2022 Centru-creștin.ro – toate drepturile rezervate