Selectează o Pagină

NAȘTEREA DIN NOU

Această broșură o poți primi și acasă gratuit. Pentru aceasta ne poți trimite adresa poștala la mail: contact@centru-crestin.ro sau o poți comanda la: 0753/242 542

O poți citi și în format pdf dând un simplu click pe: Nasterea din Nou format pdf

Primii oameni creați de Dumnezeu au fost făcuți după chipul și asemănarea Lui, după felul Lui de a fi, având însușirile Lui. (Dumnezeu l-a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu. Geneza 1:27)

Dumnezeu l-a creat pe om ca să trăiască în Împărăția Sa, dar datorită neascultării, a murit din punct de vedere spiritual, pierzând astfel asemănarea/chipul lui Dumnezeu. Însă, Dumnezeu încă înainte să întemeieze lumea a prevăzut în acest plan al Lui, nu doar restaurarea ființei umane, ci și desăvârșirea creației Lui. (În El, Dumnezeu ne-a ales înainte de întemeierea lumii, ca să fim sfinţi şi fără prihană. Efeseni 1:4)

Astfel Dumnezeu a făcut posibil ca omul să se nască din nou, din Dumnezeu și ne pune la dispoziție Duhul Sfânt ca să creștem pentru a ne asemăna din nou cu El și pentru a ne face desăvârșiți; să putem învinge întunericul și pe Satan.

Dă click pe imagine pentru a citi toată broșura în format pdf.