Selectează o Pagină

HAINA DE NUNTĂ


Această broșură o poți primi și acasă gratuit. Pentru aceasta ne poți trimite adresa poștala la mail: contact@centru-crestin.ro sau poți comanda la: 0753/242 542

O poți citi și în format pdf dând un simplu click pe: Haina de nuntă 

Pentru orice om, cel mai important lucru din această viață este să știe ce scop are Dumnezeu cu el. Este extrem de important să cunoască de ce trebuie să se pocăiască, să se lepede de sine și să creadă cuvântul lui Hristos!

Scriptura ne arată că pentru reabilitarea omului, Dumnezeu a inclus în planul Său aceste lucruri, ele fiind părți integrate în acest proces al mântuirii. În ceea ce privește credința, observăm cu tristețe că astăzi este înțeleasă în mod greșit de o mulțime de oameni. De aceea credem că este foarte important să cunoaștem care este credința autentică ce-l salvează pe om de la pierzare.

Una din înțelegeri pe care o auzim tot mai des este: crede că Domnul Isus este Mântuitorul tău personal, crede în jertfa Lui/crede că a murit pentru iertarea păcatelor tale, că a înviat… și ești mântuit. Evanghelia lui Hristos este deseori redusă doar la vestea bună despre jertfa și învierea Domnului.

Atunci când se pune problema salvării sufletului, astăzi tot mai mulți oameni afirmă că pentru a fi mântuit omul trebuie doar să creadă în lucrarea lui Hristos de la cruce, și să-I fie mulțumitor.
Broșura de față apare ca un răspuns la aceste înclinații tot mai accentuate spre o Evanghelie ușoară, care nu ne obligă la nimic.

În paginile care urmează, vom încerca să evidențiem prin Cuvântul Scripturii legătura de nedespărțit dintre credință și supunere/faptele credinței, parte ce îi revine omului care intră în legământ cu Dumnezeu.

Dă click pe imagine pentru a citit toată Broșura în format pdf.