“Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi!”

Ghid căutare articole


 

Prin biblioteca de articole am dorit ca cel care este în căutarea unui mesaj tematic să-l poată găsi ușor. Astfel am grupat articolele pe tematici așa încât căutătorul să poată găsi ușor cât mai multe teme biblice.

Accesând biblioteca de articole, în prima parte a paginii veți regăsi secțiunea de sub titlul Articole.

 

În această secțiune regăsiți o listă cu mai multe teme Biblice care la rândul lor conțin articole care au ca subiect tematica respectivă.

Vom lua ca exemplu: Nașterea din nou  – tematică care conține articole care se referă la subiectul Nașterii din nou. Iată câteva articole incluse în această temă: Nașterea din nou, Lucrurile din Împărăția lui Dumnezeu, Intrarea în Împărăția lui Dumnezeu, Renunțarea la lucrurile vechi

Dacă veți da click pe o anumită temă vi se va deschide tematica respectivă care va conține articole cu conținut asemănător tematicii.


 

2. Vă mai punem la dispoziție un filtru de căutare avansat. Dacă doriți să căutați un articol după textul din titlul și conținutul articolului, veți putea folosi filtrul de mai jos:

Astfel la rubrica: caută, puteți introduce un text care îl doriți să fie în conținutul sau titlul unui articol, apoi veți da click pe butonul filtrează și vă va selecta articolul care va conține acel text. Este posibil să apară mai multe articole care conțin acel cuvânt.

De exemplu dacă veți scrie: Hristos și veți da click pe butonul filtreaza vor apărea opt rezultate ca în imaginea de mai jos:

 


 

3. Acest filtru are mai multe posibilități de căutare, de exemplu veți putea ordona articolele după cele mai noi sau cele mai vechi conform imaginii de mai jos:

Luăm ca exemplu următoarea căutare. Dorim să căutăm după tematica Împărăția lui Dumnezeu

Apoi în cadrul tematicii dorim să căutăm după cuvântul Dumnezeu și vrem să le ordonăm după cele mai noi sau cele mai vechi, apoi veți da click pe butonul Filtreaza și vor apărea zece articole ca în imaginea de mai jos:


 

4. Cu acest filtru mai aveți posibilitatea să ordonați predicile în ordine alfabetică, apoi veți da click pe butonul filtreaza ca în imaginea de mai jos:


 

5. De asemenea mai aveți posibilitatea să ordonați articolele după numărul de citiri sau descărcări ordonându-le crescător sau descrescător, apoi veți da click pe butonul filtreaza ca în imaginea de mai jos:

Ce trebuie să rețineți este că fiecare ordonare trebuie făcută separat. Dacă ați ordonat după cele mai noi și doriți să ordonați și în ordine alfabetică lucrul acesta nu este posibil. Va trebui să renunțați la prima ordonare, va trebui să reveniți la situația inițială și apoi să faceți următoarea ordonare.

Modul de căutare și ordonare este identic și la paginile de predici și la pagina de resurse.

Suntem bucuroși să primim un feedback de la dvs la adresa: [email protected] prin care să ne comunicați dacă v-am fost de ajutor!

Domnul să vă binecuvânteze și să vă ajute în căutarea dvs!

Adresa

București, România

Telefon

0753 242 542

Despre Centru-creștin.ro

Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune, din București. Acest site a fost conceput cu scopul de a oferii materiale și răspunsuri pentru cei ce sunt în căutarea adevărului lui Dumnezeu din Cuvântul Său, Biblia.

Completează mai jos adresa de email și vei primi periodic materialele adăugate

Copyright © 2024 Centru-crestin.ro – toate drepturile rezervate