BISERICA- TRUPUL LUI HRISTOS

Published on: Noi 02 2017 by admin

Biserica Trupul lui Hristos

BISERICA- TRUPUL LUI HRISTOS

dă click pe:  Biserica Trupul lui Hristos  pentru a citi toată Broșura în format pdf

Tot mai multe persoane sunt dezamăgite de mersul creștinismului, al bisericilor de azi, majoritatea din ele fiind integrate în sistemul lumesc. Astfel ne vedem a fi în imposibilitate de a fi într-o adunare care să fie cu adevărat Biserica lui Hristos.

Mulți întristați de această situație își spun: Aș pleca, dar unde să găsesc o adunare curată? Unii mai curajoși se retrag și aleg să trăiască viața de creștin de unii singuri.

Așadar vom putea întâlni două atitudini:

prima, fiind de acceptare a compromisului, atitudine care nu ia seama la îndemnurile scripturii care spune cu cine să nu mă unesc: ,,Oamenii vor fi iubitori de sine… având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia.(2 Timotei 3:1, 2, 5)

și a doua, fiind aceea de a trăi singur fără să vrea să mai facă parte din Trupul lui Hristos, atitudine care nu ia seama la ce spune scriptura: ,,Dumnezeu a întocmit trupul. (1 Corinteni 12:24) ,,Voi sunteţi trupul lui Hristos, şi fiecare, în parte, mădularele lui. (1 Corinteni 12:27)

Aceste atitudini și una și cealaltă sunt foarte periculoase, pentru că sunt de fapt o respingere a lucrării lui Hristos cu privire la Biserica Lui. (S-a dat pe Sine pentru ea, ca s-o sfinţească, după ce a curăţit-o prin botezul cu apă prin Cuvânt, ca să înfăţişeze înaintea Lui această Biserică, slăvită, fără pată fără zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci Sfântă şi fără prihană. Efeseni 5:25)

dă click pe:Biserica Trupul lui Hristos pentru a citi toată Broșura în format pdf

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.